Advies

Advies en begeleiding

Om de klant optimaal te kunnen faciliteren, willen wij al in een vroeg stadium om tafel met onze opdrachtgevers. Aan ieder project gaat een heel traject vooraf van onderzoek. Door ons in een vroeg stadium te betrekken, kunnen wij u goed adviseren in uw project en bekijken we samen alle mogelijkheden op het gebied van renovatie, transformatie en groot onderhoud. Zo verloopt het proces zo efficiënt mogelijk van begin (advisering) tot einde (oplevering).

Begeleiding in ontwerpfase

Een project begint op de tekentafel. Voor die tijd is het goed om als opdrachtgever uw wensen kenbaar te maken. Van Mierlo Dinkq speelt graag een adviserende rol bij de inventarisatie van die wensen en bij de verwerking daarvan in de ontwerpfase. 

Bundeling van krachten

In de advies- en ontwerpfasen bundelen wij graag onze krachten met die van u. In de praktijk blijkt die krachtenbundeling maar al te vaak tijd en budget te schelen. Wij zijn een groot voorstander van korte lijnen en een heldere communicatie. Daardoor kunnen we uw project volgens planning en binnen het budget realiseren.