Groot onderhoud

Verduurzaming van uw vastgoed

Voor woningcorporaties en andere marktpartijen is het belangrijk dat hun vastgoed zijn waarde blijft behouden. Door het laten uitvoeren van groot onderhoud aan uw vastgoed zorgt Van Mierlo Dinkq ervoor dat er toekomstbestendige, duurzame en energiebesparende maatregelen getroffen worden. Door jarenlange ervaring en expertise op het gebied van onderhoud en beheer zijn wij de ideale partner voor uw groot onderhoudsproject.

Woningverbetering

Groot onderhoud betekent het constructief onderhoud aan gevels, daken en installaties. In de meeste gevallen bestaan de werkzaamheden aan de buitenkant uit het vernieuwen van kozijnen met isolatieglas, het vervangen van dakbedekking en gevelreiniging. Aan de binnenzijde van de woning worden vaak zowel de installaties als de keuken, badkamer of het toilet vernieuwd.

In bewoonde staat

Groot onderhoud vindt vaak plaats in bewoonde staat. Een heldere en transparante communicatie met de opdrachtgever en bewoners is hierbij van groot belang. Een persoonlijke benadering vinden wij hierbij belangrijk; een informatiebijeenkomst vooraf, een vast inloop uur bij de uitvoerder en onze renovatie-app. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de bewoners zo min mogelijk last hebben van de werkzaamheden.