Transformatie

Herbestemming

Als uw partner in de transformatie van gebouwen, geeft Van Mierlo Dinkq leegstaand vastgoed een tweede leven. Wij transformeren een schoolgebouw naar seniorenwoningen, een kantoorpand wordt een appartementengebouw en een lege bedrijfshal krijgt een winkelfunctie. Wij gaan de uitdaging graag aan om leegstaande panden een nieuwe bestemming te geven. 

Waardevermeerdering

Door de transformatie van leegstaande gebouwen creëert u een waardevermeerdering van uw vastgoedportefeuille. Leegstand brengt verloedering en dwingt u tot snelle afschrijving. Doorbreek die ontwikkeling door leegstaande gebouwen nieuw leven in te blazen. Van Mierlo Dinkq denkt graag graag met u mee. Wij zorgen voor een deskundige voorbereiding en uitvoering van uw transformatieproject.

Ervaar onze expertise

De transformatie van gebouwen is minder ingrijpend dan nieuwbouw. Alle voorzieningen zijn vaak al aanwezig. Door nieuwe bouwkundige oplossingen te benutten, kunnen wij uw leegstaand vastgoed een herbestemming geven met een hoge esthetische en duurzame kwaliteit.